Eta Otomotiv

Aracınızı Hemen Alabiliriz

Türkiye’nin 81 ilinden kazalı ya da hasarlı araçlarınızı konusunda uzman ekspertizlerimizin belirlediği değer üzerinden anında, nakit olarak alıyoruz. Arabanızın hasarı ne olursa olsun uzmanlarımız sizler ile en güncel ve en doğru bilgileri paylaşacaktır.

Tramer Nedir?

Tramer, Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi kurumunun kısaltmasıdır. Bu sistem tüm sigorta bilgilerinin toplandığı bir veri deposudur. Tramer’de sorgulama yaparak herhangi bir araca ait sigorta işlemleri görülebilir, aracın ağır bir hasarı olup olmadığının kontrolü yapılabilir, kaza bilgileri takip edilebilir. Tramer sorgulama işlemi özellikle ikinci el araç alacaklar için oldukça faydalı. Bu sorgulama işlemi sayesinde aracın daha önce kazaya uğrayıp uğramadığı, bugüne kadar gördüğü hasarlar hakkında bilgi sahibi olunabiliyor.

Tramer sorgulama işleminin sağladığı en büyük avantaj; araç hakkındaki birçok bilgiye hem hızlı hem de kolay bir şekilde ulaşma imkanıdır. Tramer sorgulama işlemini https://www.sbm.org.tr adresinden online olarak yapabilir, plaka, şasi no, motor no, vergi kimlik no gibi bilgileri girerek aracın hasar kaydına ve geçirdiği kazalar hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Cep telefonunuz üzerinden SMS yoluyla da tramer hasar kaydı sorgulaması yapabilmeniz söz konusu. Aracın şasi numarasını veya plakasını 5664’e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli olacaktır.

Tags :
Share :